-NAN %

Beslis vandaag nog!
15.6" Full HD, Intel Core i5-1155G7, 8GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe, W11 Home
- Internet, e-mail & tekstverwerken
- Films kijken in full hd
- Foto's bewerken
- Studie

€ 0,00 excl BTW
EAN code: 0196337334922
Productcode: 594Q5EA#ABH
Conditie: Nieuw
Garantie: 24 maanden

Gratis bezorgd

Gratis bezorgd door GLS

GLS

Je kunt met de FlexDelivery-Service van GLS kosteloos een alternatieve afleveroptie selecteren, zoals ander tijdstip, ander adres of afhalen bij depot. Dit kan tot 23:59 uur op de dag dat je onze Track&Trace ontvangen hebt. GLS levert niet op zaterdagen.

Wij versturen je bestelling binnen 1-3 werkdagen

14 dagen bedenktermijn

Tijdens de bedenktermijn mag je het product uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat ook in een winkel zou mogen doen.

Vertrouwd, al 46 jaar

Je kunt met vertrouwen zaken met ons doen, want we bestaan al maar liefst 46 jaar. Dit maakt ons uniek in de branche. Bovendien heb je extra zekerheid doordat we aangesloten zijn bij Webshop Keurmerk, het grootste keurmerk van Nederland en Europa.
webshopkeurmerk garantie computervoorschool.nl

Niet op voorraad

Deze serie laptops is bedoeld voor consumenten en biedt een verscheidenheid aan modellen met verschillende configuraties en specificaties om aan uiteenlopende behoeften te voldoen.

Hier zijn enkele algemene kenmerken en aspecten van de HP 15S serie:

1. Design en Bouwkwaliteit: De laptops in de HP 15S serie hebben over het algemeen een stijlvol en eigentijds ontwerp. Ze zijn ontworpen om draagbaar te zijn en geschikt voor dagelijks gebruik.

2. Beeldscherm: Deze serie laptops heeft een 15,6-inch scherm. De schermen kunnen variëren in resolutie, waarbij de meeste modellen Full HD (1920x1080 pixels) bieden voor een scherpe beeldkwaliteit.

3. Prestaties: De HP 15S serie laptops is verkrijgbaar met verschillende processoropties, waaronder Intel Core en AMD Ryzen-processors. De prestaties variëren afhankelijk van het gekozen model, maar ze zijn geschikt voor een breed scala aan taken, van internetbrowsen en kantoortoepassingen tot lichte foto- en videobewerking.

4. Opslag: De serie is meestal voorzien van snellere solid-state drives (SSD). Een SSD zorgt voor snellere opstarttijden en algemene systeemprestaties.

5. Geheugen (RAM): De hoeveelheid RAM-geheugen varieert per model, maar de meeste laptops in deze serie worden geleverd met voldoende RAM voor soepel multitasken.

6. Besturingssysteem: Afhankelijk van het model kunnen deze laptops worden geleverd met Windows 11 als het voorgeïnstalleerde besturingssysteem.

7. Connectiviteit: Ze zijn meestal uitgerust met een reeks poorten, waaronder USB-poorten, HDMI, audio-aansluitingen en draadloze connectiviteitsopties zoals Wi-Fi en Bluetooth.

8. Batterijduur: De batterijduur kan variëren afhankelijk van de configuratie, maar de meeste modellen bieden voldoende batterijduur voor mobiel gebruik.

9. Prijsklasse: De HP 15S serie is over het algemeen gericht op de betaalbare prijsklasse, wat betekent dat ze een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden voor mensen die op zoek zijn naar een laptop voor dagelijks gebruik zonder te veel uit te geven.

Wacht tot de pagina geladen is.
Laptop
Product familie
HP Essential
HP 15S

Er zijn geen nog geen recensies voor dit product.

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen