computervoorschool logo

Klachtenregeling


Niet tevreden over uw order?

Wij hechten enorm veel waarde aan kwaliteit en service gerichtheid en willen dat u tevreden over ons bent. Daarom doen wij er alles aan om uw klacht naar tevredenheid op te lossen en af te handelen. Wij zien uw klacht als een uitdaging en aanleiding om onze communicatie te verbeteren.

Wanneer u niet tevreden bent over de verzending, de afhandeling van uw bestelling of de manier waarop wij u te woord hebben gestaan, dan kunt u over deze afhandeling een klacht indienen. U kunt een klacht over uw bestelling indienen door een e-mail te sturen naar ons of u belt naar 0475-493737.

Wij streven er altijd naar uw klachten binnen 24 uur te beantwoorden, tijdens kantooruren.


Bereikbaarheid klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen:

Ma: 08:30-17:00.

Di: 08:30-17:00.

Wo: 08:30-17:00.

Do: 08:30-17:00.

Vr: 08:30-17:00.

Buiten deze tijden kunt u de voicemail inspreken en wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld op de dezelfde of eerstvolgende werkdag.

Bel: 0475-493737 of stuur ons een email.

Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden? Doe dan uw mond open! Vraag ons om een verhelderend gesprek. Onze servicemedewerker kan dan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier heeft behandeld. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

Informatiepunt en klachtenregeling
Komt u er samen niet uit, dan kunt u advies inwinnen bij Stichting Webshop Keurmerk met een eigen geschillencommissie. Stichting Webshop Keurmerk is ook aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie (SGC).

Gratis thuisbezorgd

Laptops, desktops en all-in-one systemen worden gratis thuisbezorgd. Voor kleine bestellingen onder de € 250,- wordt € 6,95 aan verzendkosten berekend.

2 jaar garantie

Met ingang van 01-06-2017: Voor consument geldt nu minimaal 2 jaar garantie op alle producten

* Zakelijk geldt fabrieksgarantie zoals gecommuniceerd door fabrikant
  

Veilig betalen

Je loopt geen enkel risico bij jouw aankoop en rekent af in een beveiligde betaalomgeving. Bovendien zijn wij aangesloten bij Webshop keurmerk en ons bedrijf bestaat al 41 jaar.

14 dagen bedenktijd

Je kunt tot 14 dagen na ontvangst je bestelling retourneren (*geldt niet voor zakelijke bestellingen). De retourkosten zijn voor eigen rekening.

41 jaar

Wij zijn al sinds 1978 actief op de IT-markt. Gestart als Olivetti Business Center, destijds Europa's grootste fabrikant, nu uitgegroeid tot all-round leverancier van alle merken.

| + -
Banner
Ondanks de constante zorg en aandacht die OK Systems aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Alle prijzen op deze site zijn in euro's, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven én zijn ten alle tijden onder voorbehoud. Voorraadposities altijd onder voorbehoud.

Contact met ons opnemen
OK Systems International BV
Kloosterstraat 104
6093 CZ  Heythuysen
Tel 0475-493737
sales@oksystems.nl

Openingstijden showroom/kantoren
Maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 17:00u

Lokale consumenten uit gemeente Leudal bekijk eens onze site: www.computersleudal.nl