Aanvullende en afwijkende bepalingen

Op de Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk zijn onderstaande aanvullende of afwijkende bepalingen van toepassing.

1 - Veertien dagen tevredenheidsgarantie
2 - Garantie

VEERTIEN DAGEN TEVREDENHEIDSGARANTIE

Deze tevredenheidsgarantie geldt uitsluitend voor consumenten (particulieren) en NIET voor zakelijke klanten.

1. Wanneer u een product heeft ontvangen en onverhoopt toch niet tevreden bent met uw aankoop kunt u deze binnen veertien dagen retourneren en uw geld terug ontvangen.
2. U kunt dit ALLEEN doen wanneer het product compleet is, en indien redelijkerwijs mogelijk is verpakt in de oorspronkelijke verpakking. Verder moet het product voldoen aan de hieronder beschreven voorwaarden. Wij zullen in dat geval het volledige aankoopbedrag aan u terug betalen.
3. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor restitutie in aanmerking.

Wat te doen als een product niet naar wens is?

U dient per e-mail, brief of fax een verzoek in te dienen voor terugname van het product.
Vermeld hierbij altijd uw ordernummer, het product waar het om gaat en uiteraard de staat van het product.

Zodra u van ons een retournummer heeft ontvangen kunt u de bestelling retourneren via TNT post naar ons adres. Op verzoek kunnen wij ook het product bij u laten op halen door GLS, waarbij de ophaalkosten voor uw rekening zijn en in mindering worden gebracht op het restitutiebedrag.

• Zendingen zonder door ons afgegeven Retournummer kunnen aanzienlijke vertraging oplopen in de afhandeling.
  • Retourzendingen zijn altijd voor rekening van de koper.
  • Evt. schade welke ontstaat tijdens het retour zenden zijn voor verantwoording en rekening van de koper.
  • Producten moeten voldoen aan de hieronder gestelde voorwaarden.
  • HET PRODUCT NIET IS GEBRUIKT C.Q. UITGEPROBEERD.
  • het product dient geheel compleet en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele staat te zijn.
  • het product dient schoon te zijn, zoals de klant deze heeft ontvangen.
  • het product mag niet ingebouwd zijn geweest.
  • het product mag geen installaties hebben ondergaan anders dan de oorspronkelijk meegeleverde software.
  • het product mag niet ge(de)monteerd zijn geweest
  • het product moet voorzien zijn van originele (niet verbroken) garantiezegels meegeleverde montagemateriaal en dient origineel verpakt te zijn.
  • het product moet voorzien zijn van de originele handleiding en meegeleverde accessoires.
  • meegeleverde software mag niet geregistreerd zijn op naam en de verzegeling van eventueel meegeleverde media mag niet verbroken zijn.

Na ontvangst van het door u geretourneerde product zullen wij dit nakijken op hierboven genoemde voorwaarden. U ontvangt van ons binnen 3 werkdagen een voorstel tot restitutie.

Indien het door u geretourneerde product niet in aanmerking komt voor restitutie blijft dit eigendom van de klant en dient de klant, voor eigen rekening, binnen een termijn van 8 werkdagen het product op de locatie van aflevering op te halen.

GARANTIE

Wij hanteren fabrieksgarantie zoals afgegeven door de fabrikant. De garantietermijn (in maanden) staat vermeld bij ieder product. In de meeste gevallen betreft het Pickup & Return garantie, waarbij het product bij u opgehaald wordt en na reparatie weer teruggestuurd wordt. Voor sommige producten geldt onsite garantie, dus bij u ter plaatse.

Met ingang van 01-06-2017: Voor consument geldt nu minimaal 2 jaar garantie op alle producten

* Zakelijk geldt fabrieksgarantie zoals gecommuniceerd door fabrikant

Je kunt tot 14 dagen na ontvangst je bestelling retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
*Geldt niet voor zakelijke bestellingen

Laptops, desktops en all-in-one systemen worden gratis thuisbezorgd.
Voor kleine bestellingen onder de € 250,- wordt € 6,95 aan verzendkosten berekend.

U loopt geen enkel risico bij uw aankoop en rekent af in een beveiligde betaalomgeving. Bovendien zijn wij aangesloten bij Webshop keurmerk en ons bedrijf bestaat al 40 jaar.

| + -
Banner

Ondanks de constante zorg en aandacht die OK Systems aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Alle prijzen op deze site zijn in euro's, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven én zijn ten alle tijden onder voorbehoud. Voorraadposities altijd onder voorbehoud.

Contact met ons opnemen
OK Systems International BV
Kloosterstraat 104
6093 CZ  Heythuysen