Samsung Galaxy Book2 Pro 360 15 NP950QED-KA1NL

15.6" Full HD AMOLED Touch, Intel Core i7-1260P, 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe, W11 Home
Internet, e-mail & tekstverwerken, Films kijken in full hd, Studie, Foto's bewerken, Video's bewerken,
€ 1599,00
€ 1549,00
Je bespaart:
€ 50,00
Op voorraad


EAN code: 8806094294866
Productcode: NP950QED-KA1NL
Conditie: Nieuw
Garantie: 24 maanden


Slank en stijlvol 360 graden-ontwerp: profiteer van 2-in-1-creativiteit
De Galaxy Book2 Pro 360 voldoet aan al je wensen. Deze slanke en lichte 2-in-1-laptop werkt geweldig met de S Pen en dankzij de verbeterde latentie kun je soepel schrijven en tekenen, net als met een echte pen.

*De beschikbaarheid van de dikte, het gewicht en de kleur verschilt per uitvoering en land. **Gesimuleerde

Het nieuwste Intel® Evo™ Platform - nog betere prestaties
De Galaxy Book2 Pro 360 biedt de baanbrekende prestaties waar je naar op zoek bent. Het nieuwste platform is uitgerust met de 12th Gen Intel® Core™ processor en is voorzien van prachtige graphics, supersnel LPDDR5 RAM, en een geavanceerd koelsysteem om zelfs op piekmomenten geruisloos je werk te kunnen doen zonder oververhitting.

*CPU-specificaties variëren afhankelijk van het model, het land of de regio. **Schermafbeelding gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. ***De schermafbeelding van het Adobe-product is herdrukt met toestemming van Adobe Systems Incorporated.

Hi-res-video. Pro-audio. Klaar om overal te videobellen
Maak indruk tijdens je videogesprekken met de Galaxy Book2 Pro 360. Met de FHD-camera met Auto framing zie je er altijd op je best uit, waar je ook bent. Profiteer van een brede hoek, verwijder afleidingen en ervaar de Intelligent Noise Cancelling-functie met audio van AKG en Dolby Atmos.

*Gesimuleerde schermafbeelding voor illustratieve doeleinden.

Dankzij de geavanceerde Secured-core pc kun je overal werken
De Galaxy Book2 Pro 360 beschermt de hardware met een beveiligde kern en beschermt firmware tegen aanvallen. Ook wordt schadelijke code op afstand van het besturingssysteem gehouden en worden je ID's en biometrische gegevens vergrendeld.

*Secured-core pc's vereisen een specifieke configuratie om het hoogste beveiligingsniveau tijdens aanvallen mogelijk te maken. **Het gebruik van Windows Hello vereist speciale hardware, inclusief een vingerafdruklezer, verlichte IR-sensor of andere biometrische sensoren en geschikte apparaten.

Wi-Fi 6E - til je datasnelheden naar een hoger niveau
De Galaxy Book2 Pro 360 is uitgerust met Wi-Fi 6E en geeft je toegang tot de ultrahoge datasnelheden van de 6GHz-band, meer spectrum en bredere kanalen. Ervaar minder haperingen en veel snellere responstijden. Perfect voor je snelle levensstijl.

*De beschikbaarheid van Wi-Fi 6E kan verschillen afhankelijk van de versie van het besturingssysteem, het land, de locatie, de netwerkomstandigheden en andere factoren. **Wi-Fi 6E draadloze netwerkrouters zijn vereist en apart verkrijgbaar.

Levensecht display
Het display komt tot leven met een FHD AMOLED-touchscreen. Met een kleurvolume van 120% en een helderder display profiteer je van een gedetailleerde kijkervaring met levendigere kleuren en diepe contrasten, ongeacht of je werkt, gamet of tv-kijkt.

Dubbel scherm, hogere productiviteit
Verbind je Galaxy Book2 Pro 360 draadloos met een Galaxy Tab om een tweede scherm toe te voegen. Je kunt dupliceren of uitbreiden en tegelijkertijd op beide apparaten werken met Samsung Multi Control. Schuif de cursor van het ene naar het andere scherm en bedien de Galaxy Tab en Galaxy Book met slechts één toetsenbord.

*De Galaxy Tab S8 is apart verkrijgbaar. **Schermafbeelding is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. ***Het toetsenbord is geïnstalleerd in de Galaxy Book. ****Het tweede scherm is alleen beschikbaar op geselecteerde Galaxy Tablet-modellen, inclusief de Galaxy Tab S7, S7+, S7 FE, S8, S8+ en S8 Ultra. *****Samsung Multi Control vereist geüpdatete tablets met One UI 4.1 of hoger en werkt op Galaxy Book-apparaten uit 2021 of later met Samsung Settings v1.5 (Intel) of Samsung Settings v3.3 (ARM). Sommige modellen bieden beperkte functie-ondersteuning.

Eenvoudig. Veilig. Zorgeloos delen
De Quick Share-functie is een handige manier om bestanden draadloos met andere Samsung Galaxy-apparaten te delen. Private Share biedt een nieuwe optie om bestanden te versleutelen met behulp van blockchain-technologie. Je hebt controle over hetgeen je deelt en je kunt een vervaldatum instellen voor de toegankelijkheid van bestanden.

*Beschikbaar op Galaxy-apparaten met One UI 2.1 of hoger, en Quick Share gebruikt Bluetooth Low Energy en Wi-Fi. **Schermafbeelding is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. ***De overdrachtssoort, het aantal, de capaciteit en de vervaldatum van bestanden, evenals het aantal bestanden dat tegelijkertijd kan worden gedeeld in Private Share kunnen beperkt zijn.

Van je telefoon naar je pc
Zet je mobiele apps over op je Galaxy Book2 Pro 360. Je telefoonapp is geoptimaliseerd voor Galaxy-gebruikers met Link to Windows. Je kunt Recent Apps gebruiken om recent geopende apps van je telefoon op je pc te openen.

Type
Hybride 2-in-1
Schermgrootte
15.6 inch Touch
Resolutie
1920 x 1080 Pixels
Processor
Intel i7 12e generatie
Geheugen
16 GB
Harde schijf
-
Solid State Disk
512GB
Videokaart
Intel Iris Xe
Videogeheugen
Shared
Besturingssysteem
Windows 11 Home
Paneeltype
OLED

Er zijn geen nog geen recensies voor dit product.

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen