Windows 11 Pro biedt een aantal nieuwe functies en verbeteringen ten opzichte van Windows 10 Pro, die speciaal zijn ontworpen om de productiviteit en beveiliging van zakelijke gebruikers te verbeteren. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste voordelen van Windows 11 Pro voor zakelijke gebruikers:

  1. Verbeterde beveiliging: Windows 11 Pro bevat verschillende verbeteringen op het gebied van beveiliging, zoals Microsoft Defender Application Guard, dat gebruikers beschermt tegen geavanceerde bedreigingen en beveiligingsrisico's. Het bevat ook nieuwe functies zoals Zero Trust beveiliging, Windows Hello for Business en verbeterde App-beheer.

  2. Verbeterde productiviteit: Windows 11 Pro biedt een vernieuwd Startmenu en taakbalk die zijn ontworpen om productiviteit te verbeteren, evenals verbeterde functies voor meerdere bureaubladen, Snap Layouts, Snap Groups, en virtuele desktops.

  3. Verbeterde touch-ervaring: Windows 11 Pro biedt een verbeterde touch-ervaring, waardoor zakelijke gebruikers meer flexibiliteit hebben bij het werken met hybride apparaten zoals 2-in-1's. De nieuwe touch-functies omvatten onder meer de mogelijkheid om snelkoppelingen aan te passen en de grootte van touchpad-gebaren te wijzigen.

  4. Betere samenwerking: Windows 11 Pro bevat ook nieuwe samenwerkingsfuncties zoals Microsoft Teams-integratie en integratie met de nieuwe Windows 11 Chat-app. Deze functies maken het gemakkelijker voor zakelijke gebruikers om te communiceren en samen te werken met collega's.

  5. Verbeterde prestaties: Windows 11 Pro bevat verbeterde prestaties en efficiëntie, met name voor apparaten met beperkte resources, zoals laptops en tablets. Het nieuwe besturingssysteem biedt betere energiebeheerfuncties en prestatieoptimalisaties die de algehele prestaties en reactiesnelheid verbeteren.

  6. Nieuwe hardwarefuncties: Windows 11 Pro ondersteunt nieuwe hardwarefuncties, zoals de verbeterde Bluetooth-connectiviteit met Bluetooth 5.2 en de nieuwe Thunderbolt 4-standaard. Deze functies kunnen nuttig zijn voor zakelijke gebruikers die werken met moderne randapparatuur en accessoires.

Kortom, Windows 11 Pro biedt verschillende voordelen voor zakelijke gebruikers, waaronder verbeterde beveiliging, productiviteit, samenwerking, prestaties en ondersteuning voor nieuwe hardwarefuncties